STUDIO 9010

House Refurbishment and Extension Ashford

A side extension and refurbishment of a detached house located within an Area of Outstanding Natural Beauty (AONB).

The brief was to create a modern design that was sympathetic to the sensitive setting and optimized the panoramic views.

The existing ground floor layout was reconfigured to provide an open plan living area with a new entrance hall and bespoke windows and timber staircase.

Additional bathrooms were created on the upper floor.

Currently under construction.

Lugar
Ashford
  • House Refurbishment and Extension Ashford STUDIO 9010 Casas de estilo moderno

    House Refurbishment and Extension Ashford

  • House Refurbishment and Extension Ashford STUDIO 9010 Salones de estilo moderno

    House Refurbishment and Extension Ashford

  • House Refurbishment and Extension Ashford STUDIO 9010 Casas de estilo moderno

    House Refurbishment and Extension Ashford

Admin-Area