Claudina Relat, arquitectura : Arquitectos en Manresa | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:2982:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Claudina Relat, arquitectura
edit edit in admin Solicitar valoración Proyecto nuevo
Claudina Relat, arquitectura
Claudina Relat, arquitectura
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de protección de datos y acepto que mi información anterior será procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

PROYECTOS

AQUEST ESTUDI D'ARQUITECTURA ÉS PER A MI?

El client, sigui del tipus que sigui: una família que vol transformar el seu projecte vital, uns socis que per fi van a materialitzar el seu somni en un comerç, una botiga, una empresa ..., un constructor, un promotor que busca millorar la seva marca i rendibilitzar la seva inversió.

De qualsevol manera, s'arriba amb una idea, amb un somni de dur a terme, però un no s'associa amb qualsevol, ni de qualsevol manera, es necessita uns companys de viatge en qui dipositar la teva confiança, que entengui comprengui i atengui les teves necessitats , i que tingui la capacitat tècnica i professional per poder executar-lo amb garanties.

En aquest procés nosaltres estem amb tu, som part del teu projecte, del teu equip, i ho fem amb una arquitectura flexible, sensible, adaptada a les teves necessitats i a la teva mida. Estudiem el projecte des de l’encaix urbanístic fins el disseny del detall de l’interior. Desestimant les individualitats i adoptant una actitud participativa, on el resultat final i el client és el que importa veritablement.

Perquè nosaltres? La nostra actitud.

És la capacitat d'assumir reptes, de millorar, d'unir l'experiència amb la creativitat, de ser coetanis, flexibles, de millorar la vida de les persones i projectar per a elles, de apassionar, de emocionar-nos, en definitiva, sentir què fem i per qui ho fem. I aquesta emoció la intentem plasmar en els nostres projectes generant espais tranquils i que generin emocions.

Formem un grup professional i humà amb una dimensió equilibrada, amb la incorporació constant de nous professionals que sumin talent, amb la creació d'equips de treball adequats a cada projecte. Gent que comparteixi la nostra manera d’enfocar la feina.

Ens mou l’habitar, l'arquitectura, la capacitat de conversar per projectar, de construir. Establim els canals de comunicació més efectius, arribem a l'essència a través d'un briefing profund, el treball en 3D, de les reunions necessàries i de les persones adequades: un equip de professionals amb dedicació plena, que està a peu de camp, en l'obra, però també capaços de compartir una passió pel projecte i en la qual no existeixen les hores, en què es viu cada moment del procés com una cosa especial i únic.

Servicios
ARQUITECTURA, INTERIORISMO, y URBANISMO
Área geográfica
  • CATALUNYA CENTRAL
  • ANDORRA
  • PIRINEO
  • Manresa
Reconocimientos de la empresa
Nominación a la categoria de URBAN DESIGN premoos for students del RIBA (colegio de arquitectos británico)
Dirección
Muralla del Carme 15 1er pis
08242 Manresa
España
+34-659316659 www.claudinarelat.com