A2 arquitectura interior

A2 arquitectura interior

A2 arquitectura interior
A2 arquitectura interior
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de protección de datos y acepto que mi información anterior será procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

Des de A2 arquitectura interior proposem un concepte d'interiorisme clar i entenedor, basat en l'estudi de la llum i de l'espai, fusionant mirades diferents y a l'hora complementàries, per aconseguir espais acollidors i polivalents que s'adaptin a les diferents necessitats personals. Som un equip format per persones de diferents edads, cultures i formació, amb diferents formes de veure l'interiorisme i fusionem les nostres idees per tal d'aconseguir que cada projecte sigui únic i diferent. La nostra proposta es la de pensar espais que canviin, que siguin acollidors i en els que resulti fàcil de viure-hi o treballar-hi, amb propostes obertes per tal que els seus habitants se les pugin adaptar als seus gustos i necessitats.

Agustí Claverol i Torné.

Màster en Disseny de l' Espai Interior, per ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona  -  2015.

Graduat en Disseny d'Interiors per l'Escola d'Art i Superior de Disseny ONDARA  -  1989

Servicios
projectes d'interiorisme – disseny d'espais de treball – locals comercials – espais efímers – bars&restaurants – projectes d'il.luminació – disseny de mobiliari – reformes integrals
Área geográfica
no ens possem limits per oferir els nostres serveis
Reconocimientos de la empresa
Projecte seleccionat per als premis Ei! professional Edition 2015
Dirección
Partida Caparrella, 117 – lleida
25192 Lleida
España
+34-630582827 www.a2estudi.com