bArq-bàntula arquitectes: Arquitectos en Barcelona | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
bArq-bàntula arquitectes
bArq-bàntula arquitectes

bArq-bàntula arquitectes

edit edit in admin Solicitar valoración Proyecto nuevo
bArq-bàntula arquitectes
bArq-bàntula arquitectes
Número incorrecto. Por favor, compruebe el código del país, prefijo y número de teléfono.
Al hacer clic en 'Enviar' confirmo que he leído los Política de protección de datos y acepto que mi información anterior será procesada para responder a mi solicitud.
Nota: Puedes cancelar tu consentimiento enviando un email a privacy@homify.com con efecto futuro
¡Enviado!
¡El profesional te contestará a la brevedad!

bArq-bantulà arquitectes és un estudi d’arquitectura fundat per l’ANTONI BANTULÀ I PI, arquitecte en exercici des de l’any 1975. Posteriorment es va incorporar el SANTI BANTULÀ I GÓMEZ, arquitecte, l’any 2000 i, durant l’any 2004, ho va fer l’ALEX BANTULÀ I GÓMEZ, arquitecte. Actualment, l’estudi integrat per professionals de diferents disciplines per desenvolupar projectes d’arquitectura, urbanisme i disseny d’interiors.

bArq treballa amb una estructura de professionals formada per arquitectes, arquitectes tècnics, interioristes i administratius, que es complementen amb una xarxa de col.laboradors externs que desenvolupa aspectes tècnics com el càlcul d’estructures i d’instal.lacions, els amidaments i pressupostos, per garantir l’excel.lència dels projectes realitzats per l’estudi.

Área geográfica
Barcelona
Dirección
08025 Barcelona
España
www.barq.es
Prof pin.png%7c41.4083076,2